Projekter

Gennem selskabet Munck Civil Engineering a/s arbejder vi med større infrastrukturelle opgaver – både nationalt samt internationalt. Vi har bl.a. gennemført et 2-årigt renoveringsprojekt af den internationale lufthavn i Dhaka, Bangladesh (2012-2014), og vi er p.t. i gang med at renovere landingsbaner på Thule Air Base, Grønland (2015-2016).

 

Fra vores tidligere projekter i hhv. Bangladesh og Grønland, har vi solid erfaring med mobilisering af f.eks. mandskab, materialer, maskiner samt etablering af midlertidig base. Til planlægning og projektledelse, vil indgå ressourcer, som trækkes på tværs af selskaberne i Munck Gruppen a/s, som er istand til at udføre bygge- og anlægsarbejder efter gældende standarder og forskrifter. Vi har god erfaring med at mobilisere medarbejdere til projekter som skal realiseres på kort tid, som f.eks. ved anlægsarbejder for USAF i Thule.

 

Disse større og komplekse projekter ligger i tråd med den strategiske udvikling, som vi planlægger fremadrettet.

 

Find eksempler på vores arbejde her.

 

     

 

Nyheder fra Munck Civil Engineering

14

SEP

Munck klar til Ghana

I april indgik Munck Civil Engineering a/s og Ghana Highway Authority kontrakt om udbuddet ’Danida Bridges in Northern Ghana’. Nu er projekt, pris og finansiering endeligt godkendt af parlamentet i Ghana.

29

JUN

Munck afslutter stor havneudvidelse i Runavik

I over et år har Munck Civil Engineering arbejdet på at udbygge havnen i Runavik, Færøerne. D. 30 maj afsluttedes projektet, og den opdimensionerede havn, som særligt skal komme fiskeriet til gode, blev indviet af byens borgere.

->  Se alle nyheder