Projekter

Hos Munck Civil Engineering a/s arbejder vi med større infrastrukturelle projekter – både nationalt og internationalt. Vi har bl.a. gennemført et 2-årigt renoveringsprojekt af den internationale lufthavn i Dhaka, Bangladesh (2012-2014), og i 2016 afsluttede vi renoveringen af landingsbaner på Thule Air Base i Grønland. Fra 2018-2020 er vi entreprenør på et større vej- og brobygningsprojekt i Ghana, og fra 2019-2023 er vi igen i Grønland, hvor vi udfører lufthavnsbyggeri i Nuuk og Ilulissat.

 

Fra vores projekter i hhv. Bangladesh, Ghana og Grønland, har vi solid erfaring med mobilisering af f.eks. mandskab, materialer, maskiner samt etablering af midlertidig base. Til planlægning og projektledelse vil indgå ressourcer, som trækkes på tværs af selskaberne i Munck Gruppen a/s, som er istand til at udføre bygge- og anlægsarbejder efter gældende standarder og forskrifter. Vi har god erfaring med at mobilisere medarbejdere til projekter, som skal realiseres på kort tid, som f.eks. ved anlægsarbejder for USAF i Thule.

 

Disse større og komplekse projekter ligger i tråd med den strategiske udvikling, som vi planlægger fremadrettet.

 

Find eksempler på vores arbejde her.

 

          

Nyheder fra Munck Civil Engineering

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

2

OKT

Afslutningen på 6 måneders eventyr

I slutningen af september 2019 vendte 24 årige Emilie hjem fra Ghana, hvor hun siden marts 2019 har været trainee i forbindelse med et Danida projekt, hvor Munck Civil Engineering udfører et omfattende infrastrukturprojekt med etablering af 7 kompositbroer

->  Se alle nyheder